Ами именно де - фабрично антената на 155 е последните няколко реотана на задното стъкло. Но за сигнала от тях отговаря именно тая малка кутийка в багажника - затова и казах да се провери. Ако не работи - може да се търси от друга кола, или както предложих - да се сложи външна антена.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпросче за подгряването на задното стъкло и оглеалата.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеАми именно де - фабрично антената на 155 е последните няколко реотана на задното стъкло. Но за сигнала от тях отговаря именно тая малка кутийка в багажника - затова и казах да се провери. Ако не работи - може да се търси от друга кола, или както предложих - да се сложи външна антена.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеФабрично е така на моделите след 94-5 година,преди това не е така.
Comment
-
и моят е бил на реотаните предида се смени стъклото, а както разбрах по ВИН колата не 92-93г а не както по талон 97EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеНе съм много съгласен - първата ми 55-ца беше набор '92, и антената и усилвателя си бяха по абсолютно същия начин.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеАми именно де - фабрично антената на 155 е последните няколко реотана на задното стъкло. Но за сигнала от тях отговаря именно тая малка кутийка в багажника - затова и казах да се провери. Ако не работи - може да се търси от друга кола, или както предложих - да се сложи външна антена.
На задния прозорец имам само подгряване.Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеНие стеб както знаеш нямаме външна антена/при нас антената е последните 3 реотана(писти на задното стъклото)/, при мен работи ,но пусна ли фаровете /ксенона /край с радиото започва да прекъсва зверски.sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщениеИ на мен ксенона ми вкарва брутални смущения. А съм с външна антена. Тва е щото ни е много качествен ксенонЯ
Наскоро ми изгоря едната крушка и с 1 крушка си имаше перфектно радио,но като я смених и всичко отново свърши.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеУж сложих от хубавия аз.
Наскоро ми изгоря едната крушка и с 1 крушка си имаше перфектно радио,но като я смених и всичко отново свърши..
Сменяй баласта!!! Или поне пробвай с друг.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеЗапоява се с по-мощничък поялник. Желателно е опеацията да се извърши в по-топло веме, или топъл гараж.ALFA 155 2.0 16V
Comment
Comment